Kursi i këmbimit të euros për sot, 2022.08.06

Norma e valutës euro


Norma e dollaritKursi i këmbimit të euros: Orari i dinamikës së kursit të euros në rubla nga tregu për javën dhe për muajin.
Kurset e këmbimitNormat e valutës për sot: Orari i dinamikës së tregut të monedhës vizuale: Euro për rubla për javën dhe për muajin.
Kursi i këmbimit të dollarit në rublaUSD/RUB - dollar / Rubla sot: Dinamika grafike e normës së dollarit në rubla, treg, përditësuar çdo minutë.
Kursi i këmbimit rubla në euroRubla në euro për sot. Kurset rubla për monedhat për çdo ditë. Listat e tregut të kursit të këmbimit të rubla në euro dhe dollari.

Sot e shtunë, 6 gusht, 2022 vit

Monedha dollarë


Orari EUR / RUB Në normën e CB

Refresh Graf EUR në rubla
Orari i kursit EUR në rubla të Bankës Qendrore

Norma e tregut të euros 2022.08.06

Norma e tregut euro 06.08.2022 23, 6. 23:00 ч. në Moskë GMT +3
Përditësoni kursin 06.08.2022 г
Kursi i këmbimit të eurosMonedha / Kursi në euro
1 EUR= 1.0187 USD1 Euro në dollarin amerikan = 0.9816 €
1 euro= 2.5847 BYN10Rubla bjellorusisht = 3.8690 €
1 EUR= 37.8184 UAH10Ukrainas hryvnia = 0.2644 €
1 EUR= 487.8941 KZT100Kazakh = 0.2050 €
1 euro= 416.0474 AMD1000DRAM Armen = 2.4036 €
1 EUR= 19.7325 MDL10Moldave Lei. = 0.5068 €
1 EUR= 1.4742 AUD1dollar australian = 0.6783 €
1 EUR= 0.8440 GBP1GBP = 1.1849 €
1 euro= 1.3180 CAD1dollar kanadez = 0.7587 €
1 EUR= 6.8889 CNY10Yuan kineze = 1.4516 €

Dinamika e euros kundrejt rublës në grafik, tregu Forex, për një javë


Përditësoni kurbën e euros kundrejt rublës në këtë pikë
Norma e euros ndaj rublës në grafikun e tregut Forex

Specifikoni më saktësisht se cilat norma të euros dhe valutës ju interesojnë këtu


A është afër kolapsi i euros ?

E gjithë bota ka nevojë për euron dhe kursi i këmbimit të euros do të jetë i qetë për një kohë të gjatë.  Zhvlerësimi i euros ndodh, por vetëm pak. Të njëjtat pasuri të paluajtshme ndonjëherë tregojnë një rënie të ndjeshme të çmimeve reale, dhe më shumë se euro.

Si lidhen monedha juaj dhe euro?

Shumë vende evropiane që nuk janë të përfshira në zonën e euros, kanë monedhat e tyre dhe i përmbahen një politike të normës së ndryshueshme.. Në raste të tilla, një faktor i rëndësishëm në çmimin e monedhës - tregtimi shtatë ditë në javë në euro në monedhën kombëtare në këmbim valutor. Zakonisht, ka një stabilizim të kursit të këmbimit ndaj euros, por megjithatë pjesa e luanit në dinamikën e kursit të euros bie mbi marrëdhëniet e tregut, tregtinë, borxhin e brendshëm të vendit dhe komponentët ekonomikë..

Kursi real i këmbimit të euros

Për të kontrolluar pjesën tuaj të kapitalit në euro, këshillohet të studioni kursi euro ndaj dollarit në kohë të ndryshme. Por megjithatë, vëzhgoni vlerën më të saktë të euros në grafikun e indeksit të euros, për shembull Index EURqë tregon kursin e euros kundrejt një shporte valutash. Ky grafik i afrohet më shumë vlerës reale të euros, peshës reale të monedhës..

06.08.2022
Çfarë kurse euro më saktë ju jeni të interesuar?

online 06.08.2022
.