Kursi i këmbimit në rubla 2022.08.06

 


Kurset e këmbimitNormat e valutës për sot: Orari i dinamikës së tregut të monedhës vizuale: Euro për rubla për javën dhe për muajin.
Kursi i këmbimit të dollarit në rublaUSD/RUB - dollar / Rubla sot: Dinamika grafike e normës së dollarit në rubla, treg, përditësuar çdo minutë.
Kurset e këmbimitKurset e këmbimit në rubla për sot dhe nesër bankën qendrore. Dinamika e kurseve të euros dhe dollarit në rubla, treg.
Kurset e këmbimitFolësit e normës së monedhës USD/EUR. Kjo është e kundërta - Orari i përmbysur i euros ndaj dollarit dhe kurseve në kohë reale nga tregu, përditësimin e çdo minute.

Sot e shtunë, 6 gusht, 2022 vit

Kurset aktuale të këmbimit kundrejt rublës 2022.08.06 ne kete moment

Monedhadollarë


Orari USD / RUB Në normën e CB

Refresh Graf USD në rubla
Orari i kursit USD në rubla të Bankës Qendrore


Orari EUR / RUB Në normën e CB

Refresh Graf EUR në rubla
Orari i kursit EUR në rubla të Bankës Qendrore

Dinamika e euros kundrejt rublës, tregu Forex


Rifresko grafikun e euros kundrejt rublës
Kursi i këmbimit euro në rubla në grafik
Zgjidh Data   Shkruani çdo datë në formatin DD.mm.Yyyg.
ose

Kurset e këmbimit 06.08.2022 , Banka Qendrore, rubla

Kursi i këmbimit valutor më parëNormat e monedhës për 05.08.2022

1AZN = 35,5115
100AMD = 14,8642
1BYN = 23,2620
1BGN = 31,4245
1BRL = 11,5196
100HUF = 15,6329
10HKD = 77,0413
10DKK = 82,5827
1EUR = 61,3610
100INR = 76,0128
100KZT = 12,6779
1CAD = 46,9656
100KGS = 72,7382
10CNY = 89,6876
10MDL = 31,2673
10NOK = 61,8966
1PLN = 13,1170
1RON = 12,5313
1XDR = 79,7036
1SGD = 43,8796
10000UZS = 55,2841
10CZK = 24,9193
10SEK = 59,6072
1CHF = 63,1547
10ZAR = 36,4153
1000KRW = 46,4990

Kurse të monedhës

kurset e këmbimit 2 Ditë më parë 04.08.2022

Kurset e këmbimit Banka Qendrore OT 06.08.2022


Dollari dhe monedha të tjera

Shumë vende kanë lidhur kursin e këmbimit të monedhës së tyre me dollarin, kursi i të cilit kontrollohet nga tregu. Kërcimi ju lejon të mos humbni shumë energji mbi stabilitetin e monedhës relative kursi i këmbimit të dollarit. Shpesh ka një korrigjim në kursin e një monedhe të tillë kombëtare, por të vogël.

Rënia e dollarit?

Dikur dollari, si shumë monedha të tjera, mbështetej nga ari, i cili e bëri dollarin mjaft të qëndrueshëm, dhe depozitat dhe kursimet në dollarë - ishin një kapital i besueshëm dhe një jastëk sigurie në kohë krize. Sot norma e dollarit mbështetur nga mekanizma të ndryshëm financiarë të shtetit, qëllimi kryesor i të cilave është - mos lejoni që dollari të bjerë ose të rritet ndjeshëm. Si rezultat, dollari ka përjetuar një rënie të lehtë të çmimit real për shumë vite dhe është i qëndrueshëm kundrejt një shporte valutash botërore..

Çdo gjë mund të ndodhë në sfondin e konkurrencës midis monedhave dhe dollarit. Rënia e dollarit është jashtëzakonisht e qetë. Dollari do të tërheqë me vete shumë monedha dhe ekonomi të vendeve që kanë ekonomi të zhvilluara tregu dhe që janë të lidhura me ekonomitë e vendeve të tjera dhe me dollarin..

Si të fitoni para në kursin e këmbimit

Shpesh nuk është e vështirë të parashikohet rritja e kursit të këmbimit të dollarit dhe rënia e tij. Dhe në atë dhe në atë rast, ju mund të fitoni para të mira nga luhatjet në kursin e këmbimit të dollarit. Përveç kësaj, edhe nëse kursi i këmbimit luhatet dobët, dhe "rri pezull" në një gjendje më afër pushimit - dhe ju mund të fitoni para të mëdha për këtë, duke përdorur, për shembull, duke punuar me opsione në dollar. Mjafton të merret me mend nëse kursi i dollarit do të rritet, do të bjerë, do të bëjë kërcime  ose qëndroni i njëjtë dhe jeni në fitime të mëdha. Për të parashikuar kursin dhe kërcimet (paqëndrueshmëria) tregtarët dhe investitorët përdorin lajmet, çmimet e kaluara dhe intuitën.

Lojtarët e mëdhenj në tregun e monedhës teorikisht mund të ndikojnë ndjeshëm në kursin e dollarit, ta lëvizin atë papritur në drejtimin e duhur, "duke hequr" shumë para nga lojtarët e tjerë,  por jo aq sa mund të ndikoni në monedha të tjera, në shkallë më të vogël dhe aq më tepër në aksione dhe të ardhme. Prandaj, tregtarët e pafat gabimisht besojnë se kush-më pas u ka marrë para, duke shkaktuar një kërcim të kursit të dollarit, i cili pasurohet apo rrënohet. Manipulime të mëdha - një rast i veçantë në tregtimin e dollarit dhe monedhave të tjera dhe shpeshherë është i paligjshëm dhe i monitoruar nga policia financiare në terren.

Një moment tjetër - vendet rregullojnë kursin e këmbimit ndaj dollarit për importe më fitimprurëse / eksportet në Shtetet e Bashkuara, të cilat mund t i shtojnë konkurrencën mallrave të prodhuara për eksport.

 

06.08.22
Cilat monedha janë më të sakta?

online 06.08.22
.