Dollar kiwari 2023.01.26 dina 00 jam 00 min.

dina 01/26/23 00:00:48


Nilai dollarBagan mata uang: Dinamika laju dollar ka ruebar sareng euro ka dollar.
Nilai tukeurgrafik ongkos Mata Artos: Mata Dyamika- Euro ka rux sareng dolar.
Nilai tukeur Dollar AS ka rubleBagan mata uang USD/RUB и EUR/USD: Dinamika tina kursus ka euro ruel sareng dollar.
Nilai tukeurPanyatur laju mata uang USD/EUR. Ieu sabalikna - Jadwal euro terbatas ka dollar sareng kursus-kursus anu nyata ti pasar, ngamutahirkeun unggal menit.
Nilai dollarKursus dolar ka mata uang utama - rasps, Euro, ganjar, hryvnia, jsb. (Pasar Tengah sareng Pasar Forex.)


Kiwari Kemis, 26 Januari, 2023 taun.

dollar 2023.01.26

Mata uangdollar


Jadwal USD / RUB Dina laju cb

Grafik refresh USD kana ruble
Jadwal kursus USD kana ruble Bank Séntral

Dollar ka Euro


Euro Nilai tukeur pikeun dinten ayeuna. Ceurik - dinamika mingguan

dollar 2023.01.26

Ongkos mata uang ka dolar 25.01.2023 23, 1. 23:00 jam. di Moscow UTC/GMT+3 jam

1 $= 69.2300 RUB1Rusin Rusia = 0.0144 $
1 $= 0.9162 EUR1Euro = 1.0915 $
1 $= 1.4079 AUD1dollar Australia = 0.7103 $
1 $= 0.8065 GBP1GBP = 1.2399 $
1 $= 1.3384 CAD1dollar Kanada = 0.7471 $
1 $= 0.9178 CHF1Frank Swiss = 1.0896 $
1 $= 129.5380 JPY100Yen Jepang. = 0.7720 $
1 $= 6.7840 CNY10Yuan Cina = 1.4741 $
1 $= 2.5248 BYN1Ruble Belarusian = 0.3961 $
1 $= 36.7547 UAH10Hryvnia Ukrania = 0.2721 $
1 $= 461.3998 KZT100Kazakh = 0.2167 $
1 $= 395.6259 AMD1000Draminan Arménia = 2.5276 $
1 $= 18.7900 MDL10Clovovan lei. = 0.5322 $
1 $= 0.0000439279 BTC1Bitcoin = 22,764.5699 $


Naon kursus dolar ayeuna langkung akurat anjeun?


26.01.2023


online 26.01.2023