Kursi i këmbimit të euros për sot, 2023.03.19

Norma e valutës euro


Norma e dollaritGrafika e monedhës në euro: Dinamika e kursit të euros në rubla dhe dollarit.
Kurset e këmbimitMonedhat sot: Folësit e normës së monedhës - Euro për rubla dhe dollar, treg, kohë reale.
Kursi i këmbimit të dollarit në rublaNorma e dollarit për të rubla për sot: Orari i Kryetarit nga Tregu Forex për javën dhe për muajin.
Kursi i këmbimit rubla në euroKursi i fundit i këmbimit rubla në euro, dollar, hryvnia, rubla bjellorusisht dhe në monedha të tjera, si dhe arkivin e kursit të këmbimit valutor në bankën qendrore rubla.

Sot të dielën, 19 Marta, 2023 vit

Monedha dollarë


Orari EUR / RUB Në normën e CB

Refresh Graf EUR në rubla
Orari i kursit EUR në rubla të Bankës Qendrore

Norma e tregut të euros 2023.03.19

Norma e tregut euro 19.03.2023 23, 7. 23:00 ч. në Moskë GMT +3
Përditësoni kursin 19.03.2023 г
Kursi i këmbimit të eurosMonedha / Kursi në euro
1 EUR= 82.2848 RUB100Rubla ruse = 1.2153 €
1 EUR= 1.0689 USD1 Euro në dollarin amerikan = 0.9356 €
1 euro= 2.6603 BYN10Rubla bjellorusisht = 3.7590 €
1 euro= 409.0906 AMD1000DRAM Armen = 2.4444 €
1 EUR= 1.5902 AUD1dollar australian = 0.6289 €
1 EUR= 0.8754 GBP1GBP = 1.1423 €
1 EUR= 0.9902 CHF1franku zviceran = 1.0099 €
1 euro= 0.0000 BTC1Bitcoin = 26,493.0724 €

Dinamika e euros kundrejt rublës në grafik, tregu Forex, për një javë


Përditësoni kurbën e euros kundrejt rublës në këtë pikë
Norma e euros ndaj rublës në grafikun e tregut Forex

Specifikoni më saktësisht se cilat norma të euros dhe valutës ju interesojnë këtu


Kursi i këmbimit të euros - flluskë sapuni?

Koha e mbështetjes në euro - krizë ekonomike. Në këtë kohë, është e vështirë të gjesh një strehë për paratë e tua dhe këtu të gjithë i drejtohen një shporte monedhash, përfshirë euron.. Euro është shpesh e kërkuar në kohë krize, e mbështetur nga financierë, pronarë të mëdhenj të kapitalit që janë të lidhur me euron. Gjatë krizës, euro monitorohet veçanërisht nga afër.
Euro, si strehë, është shumë e ngjashme me arin, por ndryshe nga ari, kursi i këmbimit të euros jo i fryrë në çmim, por më pak i qëndrueshëm. Euro është e vështirë të përmendet "flluskë sapuni".

1 USD Sun, 19 Mar 2023 GMT equals

kurs-dollara.net Sun, 19 Mar 2023 20:57:35 GMT

1 USD 2023-03-19 equals

 • AMD 382.728254
 • ANG 1.777005
 • AUD 1.487709
 • AWG 1.8
 • BBD 2
 • BOB 6.813228
 • BZD 1.987477
 • CLP 814.84161
 • COP 4805.721606
 • CRC 535.411592
 • DOP 54.042019

 • GTQ 7.690738
 • HUF 372.22
 • IDR 15374
 • IQD 1439.078087
 • ISK 138.676347
 • JMD 149.584898
 • KWD 0.302583
 • MOP 7.972543
 • RON 4.606715
 • RUB 76.982294
 • SEK 10.508385

 • SOS 560.549286
 • SSP 130.26
 • TTD 6.691712
 • UZS 11215.754006
 • VEF_DICOM 8.82
 • WST 2.69755
 • XCD 2.70255
 • XPF 111.641854
 • XRP 2.7679494091

Kursi real i këmbimit të euros

Për të kontrolluar pjesën tuaj të kapitalit në euro, këshillohet të studioni kursi euro ndaj dollarit në kohë të ndryshme. Por megjithatë, vëzhgoni vlerën më të saktë të euros në grafikun e indeksit të euros, për shembull Index EURqë tregon kursin e euros kundrejt një shporte valutash. Ky grafik i afrohet më shumë vlerës reale të euros, peshës reale të monedhës..

Euro do të shembet? Kur klerikët parashikojnë një rënie të euros?

Mes konkurrencës mes monedhave, çdo gjë mund të ndodhë me kursin e këmbimit të euros në kohë të trazuara.
Rënia e euros është e pamundur në heshtje dhe vetëm. Euro do të tërheqë shumë monedha dhe madje edhe ekonomitë e vendeve me ekonomitë më të zhvilluara të tregut.

19.03.2023
Çfarë kurse euro më saktë ju jeni të interesuar?

online 19.03.2023
.