Kursi i këmbimit në rubla 2023.03.19

 


Kurset e këmbimitGrafikët e normave të monedhës: Dinamika e monedhës- Euro në rubla dhe dollarit.
Kursi i këmbimit të dollarit në rublaUSD/RUB - dollar / Rubla sot: Dinamika grafike e normës së dollarit në rubla, treg, përditësuar çdo minutë.
Kurset e këmbimitDinamika e kurseve të dollarit/Rubla, euro/Rubla (USD/RUB и EUR/RUB) dhe kurse valutore për sot dhe historinë e citimeve në rubla nga banka qendrore.
Kurset e këmbimitKurset e këmbimit kohë reale dhe orar euro për dollarin për të 10 vjet.

Sot të dielën, 19 Marta, 2023 vit

Kurset aktuale të këmbimit kundrejt rublës 2023.03.19 ne kete moment

Monedhadollarë


Orari USD / RUB Në normën e CB

Refresh Graf USD në rubla
Orari i kursit USD në rubla të Bankës Qendrore


Orari EUR / RUB Në normën e CB

Refresh Graf EUR në rubla
Orari i kursit EUR në rubla të Bankës Qendrore

Dinamika e euros kundrejt rublës, tregu Forex


Rifresko grafikun e euros kundrejt rublës
Kursi i këmbimit euro në rubla në grafik
Zgjidh Data   Shkruani çdo datë në formatin DD.mm.Yyyg.
ose

Kurset e këmbimit 18.03.2023 , Banka Qendrore, rubla

Kursi i këmbimit valutor më parëNormat e monedhës për 18.03.2023

1GBP = 92,7603
1BYN = 26,8910
1BGN = 41,4975
1BRL = 14,4840
100HUF = 20,6966
1GEL = 29,6548
1DKK = 10,8977
1AED = 20,8572
1USD = 76,6044
10EGP = 24,8010
100KZT = 16,4334
1CAD = 55,7366
1QAR = 21,0452
100KGS = 87,6280
1CNY = 11,1226
1NZD = 47,4947
1PLN = 17,2926
1RON = 16,5556
1XDR = 102,1144
1SGD = 57,0780
10THB = 22,3844
1TMT = 21,8870
10000UZS = 67,0910
10UAH = 20,7422
10CZK = 33,8060
10SEK = 73,2692
1CHF = 82,7351
10ZAR = 41,8263
1000KRW = 58,8269
100JPY = 57,3902

Kurse të monedhës

kurset e këmbimit 2 Ditë më parë 17.03.2023

Kurset e këmbimit Banka Qendrore OT 18.03.2023


Varësia e valutave nga dollari

Malajzia, Singapori, Kina lidhën kursin e monedhës së tyre me dollarin, gjë që ndihmon në shmangien e luhatjeve kritike në çmimin e monedhës, pasi dollari ka një kurs këmbimi mjaft të qëndrueshëm. Zakonisht kunja ekziston me devijime të lehta dhe vendet rregullojnë pjesërisht kursin e këmbimit - barazon monedhën me kursin e dollarit.

Sot norma e dollarit varet nga tregtimi shtatë ditë në javë, politikat e qeverisë, krizat, importet dhe eksportet, nga stabiliteti i monedhave të tjera dhe veçanërisht euros..

Pavarësisht kursit të qëndrueshëm të këmbimit të dollarit, investitorët e mençur kanë mësuar se si të ruajnë dhe rrisin kapitalin duke përdorur jo vetëm dollarin, por edhe monedha të tjera të rëndësishme.. Megjithatë, në shportën e valutave të investitorëve dhe pronarëve privatë, dollari ende dominon ndjeshëm.. Pavarësisht kursit të mbivlerësuar të dollarit, kjo monedhë preferohet nga-për shkallën dhe parashikueshmërinë e kursit të këmbimit, kërcime të vogla të kursit të dollarit.

 

Për të gjurmuar prapa kursit të këmbimit të dollarit SHBA, ju mund të studioni kursin e këmbimit euro ndaj dollarit për periudha të ndryshme kohore. Dhe gjithashtu shikoni dinamikën e normës së saj në grafikun e indeksit të dollarit - norma e dollarit kundrejt shportës  monedhat botërore.

Si të gjitha monedhat e tjera, dollari është subjekt i inflacionit, zakonisht disa për qind në vit.. Pra, duke investuar në çfarë dollari-rreth pesë vjet më parë, mbajtësit e kësaj monedhe ende humbasin dukshëm kapitalin. Është një shkencë e tërë për të ruajtur dhe rritur kapitalin, dhe duke qenë se kursi real i këmbimit të dollarit ka rënë pa probleme dhe do të bjerë gjithmonë, investitorët përdorin instrumente të tjera përveç monedhave, si aksionet, obligacionet, kontratat e së ardhmes dhe opsionet.. Megjithatë, këto mjete kërkojnë njohuri dhe përvojë, puna me to është shpesh e rrezikshme, gjë që i shtyn investitorët të punojnë shpesh me kursin e dollarit..

 

Rënia e dollarit? E gjithë bota ka nevojë për dollarin, që do të thotë se norma e dollarit do të jetë relativisht e qetë. Kjo lejon që dollari të jetë një monedhë interesante për investitorët.. Dhe aty ku ka interes të shtuar, ka çmime të fryra.. Për më tepër, dollari është një monedhë botërore, e cila nxit organizimin e lëshimit të parave shtesë për qarkullim jashtë shtetit.. Kërkesa është e madhe, si rezultat i së cilës kursi real i dollarit u fry gradualisht.

Dollari dhe monedha të tjera

Shumë vende kanë lidhur kursin e këmbimit të monedhës së tyre me dollarin, kursi i të cilit kontrollohet nga tregu. Kërcimi ju lejon të mos humbni shumë energji mbi stabilitetin e monedhës relative kursi i këmbimit të dollarit. Shpesh ka një korrigjim në kursin e një monedhe të tillë kombëtare, por të vogël.

19.03.23
Cilat monedha janë më të sakta?

online 19.03.23
.